Diskuse

Le Pen – Macron Brutal Assault.fr

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem jejich diskusi poslouchala, ale asi tak 15 minut. Oba si tak nepřehledně skákali do řeči, že jsem nerozuměla ani jednomu ani druhému, sice francouzsky rozumím ale ne, když mluví jeden přes druhého. Toto se opravdu nedá, a přitom, když mluví sama Le Pen, tak je tomu rozumět, stejně tak sám Macron, ale dohromady, to je pro Čechy moc.

0 0
možnosti
MM

Tak jsem odšpuntoval šampáňo, zdravý rozum zvítězil nad extremismem.

0 0
možnosti
JZ

Tak Le Pen měla na výběr. Buďto se prostě smířit s tím, že prohraje 40:60 a vezme těch 40 % jako investici do budoucna, nebo bude hrát vabank a pokusí se to urvat už teď. Očividně zvolila tu druhou možnost. A nepovedlo se.

0 0
možnosti
MM

Novinář, který se účastnil celé kampaně s FN, v rádiu řekl, že ho velmi překvapila Le Pen v televizní debatě. V reálném životě je podle něj velmi přátelská, milá, prostě normální ženská.

Problém je asi v tom, že Le Pen je možná super ženská, ale ta ideologie a lidé, kteří ji vyznávají a propagují, přátelští a milí rozhodně nejsou.

1 0
možnosti
MM

Zámoří volilo včera a údajně přes 60% pro Macrona. Přišla s tím má žena a má to z fayzbuku, tudíž se nejedná o relevantní informaci.

0 0
možnosti
JR

J82a12n 78R90á93ž

7. 5. 2017 13:49

Francouzi jsou na tom stejně, jako občané všech států unie, mimo Německa. Nikde bezduchá a zbabělá, módně označovaná jako korektně vedená politika, nedovolila vygenerovat charismatického politika, který by měl jasnou vizi směřování státu a uměl to "prodat" voličům. Takže jsou na tom stejně, jako na tom byli nedávno Američané a budeme na tom při podzimních volbách my. Francouzi dnes zvolí toho, kdo pro většinu představuje menší zlo.

K Němcům: Ti to mají jednoduché. Ať budou volit jakkoliv, volí vždy pro vládu, se stejným program, jako měla ta dnešní a jde jen o to, kdo bude tu vládu v roli kancléře vést.

0 0
možnosti
MM

Vypadá to, že Francouzi si charismatického politika našli. Bylo to vidět i v momentě, když šel Macron volit.

http://www.lavoixdunord.fr/158892/article/2017-05-07/emmanuel-macron-vote-la-mairie-suivi-par-au-moins-500-personnes

1 0
možnosti
JR

J76a26r35a 68R77a15n18k

6. 5. 2017 21:04

Ona to jeste stale muze diky Vladimirove vmesovani a oblibenosti vyhrat;-( s pomluvami uz zacal....

1 3
možnosti
MM

Je to podle mne půl na půl, Mélenchonova extrémní levice na volby kašle, těžko říct, uvidíme zítra večer.

1 0
možnosti
JS

Pristim prezidentem Francie bude Emmanuel Macron. Synacek z milionarske komunisticke familie. Banker, socialista, ktery si po upadku Hollanda (byl u socanu ministrem financi) zalozil vlastni stranu. Podporuji ho Zeleni (Daniel Cohn Bendit), ackoli nema zadny program, krome VITANI muslimskych migrantu. Tito jsou pro Evropu prinosem. Na teror si musime zvyknout. To je idealni kandidat pro EU a zaruceny bankrot Francie a pokojne predani moci muslimum. Jeho zena, se kterou se seznamil v 15 letech, kdyz vedl experimentalni divadlo je starsi o 24 let. Asi to neco vypovida o jeho dusevnim rozpolozeni. (Graeofilie Pokud vidíte mladíka, jak se vede za ruku s ženou, která by mu mohla dělat babičku, potom je tento mladý muž graeofil. Graeofilie je totiž náklonnost ke starším ženám ).

6 1
možnosti
MM

Již jste se vypovídal? Podporuje ho například i ultraliberál a zastánce rakouské ekonomické školy (Mises, Hayek...), Alain Madelin, či bývalý vůdce zdejších komoušů Robert Hue. To jsou paradoxy...

3 2
možnosti