Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Historie se neustále opakuje, jen to jinak vypadá, ve středověku nebyly atomové bomby a v době antiky nebyly V1 a V2...ale vše ostatní je neustále stejné do dob faraonů...jde totiž o vztah mezi lidmi NA ZÁMKU a lidmi žijícími V PODZÁMČÍ...a to uvidíte velmi dobře, když budete navštěvovat české hrady a zámky.....

Jde tedy jen a jen o vztah vládnoucího ke svým ovládaným.....a dnes se to děje povětšinou na úrovni znalosti psychologie....tedy strachem a vinou a pak následnou manipulací.....a to není konspirační teorie to je prostý fakt.....jen v každé zemi a v každé době, to vypadá trochu jinak, a tak si někteří myslí, že se historie neopakuje..ale to je omyl.....jen okolnosti se mění, ALE PODSTATA JE POŘÁD TA STEJNÁ....jde totiž jen o to UDRŽOVAT LID V PŘIMĚŘENÉ TUPOSTI A PŘIMĚŘENÉ CHUDOBĚ.....a to se děje i u nás dnes a denně....na té patřičné úrovni, odlišné od doby Ludvíka XIV a odlišné od dob nadvlády SSSR, dnes máme nadvládu USA....a vše je tak jak bylo dříve...

4 2
možnosti

Já jsem nějak nepostřehl, že by byl Bilderberg & Co. označován za sionistickou organizaci. Pravda, kritice současného řádu jsou vystaveni často Židé, ale to asi bude nezávisle na míře konspirativnosti odrazem nadprůměrného podílu Židů na globálním kapitálu obchodovaném na burzách.

0 0
možnosti

Tady se když tak jedná o nadprůměrném počtu Židů vzhledem k tomu, kolik jich je v populaci. Ve všech intelektuálních obrech je jich víc vzhledem k tomu, kolik jich je v populaci, ale v absolutních počtech je jich ve všech oborech míň (asi jedině s výjimkou Izraele, nebo duchovních, rabínů)

0 0
možnosti

J74a22n 19S52e52m75i11k

11. 6. 2017 23:15

Zaklad konspiracnich teorii je ten, ze nejednou vsechny ty slozite , komplexni a chaoticke udalosti a procesy maji jedno jednoduche vysvetleni:

"skryte ruce tahaji v pozadi za nitky v ramci zdanlive skryteho planu ktery jsem ja odhalil"

najednou vsechen ten chaos, vsechna ta premira matoucich informaci dava smysl aniz by se clovek musel nejak hluboce zamyslet, znat neco o historii, ekonomice, slozitostech vzajemnych vazem toho s tim atd.

...proste konspiracni teorie davaji jejich konzumentum sladkou iluzi ze necemu konecne rozumi

0 0
možnosti

Lži, lži a zase lži...to nejsou konspirační teorie, ale kecy v kleci...populistická a extrémistická rčení, která zasel v podobě démonických filozofií do lidí od Velké francouzské revoluce ďábel. a lidé, kteří v ně začali věřit, dopadli velice špatně. Ať už to byl Hitler anebo Stalin, zrůdy, které nechali zabít milióny lidí...

0 0
možnosti

J14a71n 81H25l70e11d82í95k

11. 6. 2017 16:02

kdyby byl Hüttler trochu více inteligentní, s Židy by se spojil. -- ovšem od angl a amer Židů nemohl čekat větší ústupky a když tak za nepřijatelných podmínek- Ono spojit dravce finanční s dravci válečnými nejde moc dohromady. Stále divoce narůstající počet sovětských špionů, chycených v Německu za pazouru byl nepřátelským činem diktátora Stalina, který do ohýnku přlil barely benzinu byl sprostý a vulgární vpád 30.11.1939 do Finska, navíc BEZ vyhlášení války ! Z vyloučení ze Spočnosti Národů si buran Stalin nic nedělal.Přes zdrcující postup ruské armády, kt.měla 3x více vojáků, 30x více letadel a 200x vyšší počet tanků, dostali mužíci na prdel, díky vyžádané pomoci německé armády. FINSKO muselo však darovat Rusům 11% svého území, Rybářský poloostrov--Ladožskou Karélii a Karelskou šíji.--- Dnes stojí ruská jaderná armáda na hranicích pobaltských republik vraždí Ukrajince v Donbasu a vyhání původní obyvatele Krymu--Tatary na Sibiř Kam se hrabou mírumilovní Židé na Rusy, Židé POUZE brání svůj domov a vlast Jinými slovy -- umělé vyvolávání nenávisti k mírumilovnému a maximálně pracovitému národu Židů je výsledkem odvádění pozornosti od tématu, kdo je od přírody mongolský nájezdník, okupant a lhář.

1 3
možnosti

Ono operovat s teoriemi spiknuti je lacine. Musi se predevsim uvazit, za jakym ucelem vznikly. To plati i o sionismu. Budme uprimni, kazde tajemstvi a teorie spiknuti jsou opredeny tajemstvimi a budi zvedavost. V kazdem z nas zije cast zvedave opice z ktere jsme podle Darvina vznikli.. Drzme se proto faktu pokud je to mozne. Myslim, ze nebudu od pravdy, kdyz napisi, ze sionismus je ideologie. Myslim, ze to byl duvod vrazdy skupiny okolo Slanskeho. 27.srpna se bude konat 120 sionisticky kongres ve svycarskem Baselu na kterem se zucastni izraelsky ministersky predseda Netanyahu. To lze zjistit i bez protokolu.

Oprosten vsech vsech predsudku (jako je rasizmus a xenofobie, ktere slouzily te jiz zminene opici k obrane lovist) polozil jsem si otazku, zda nehral sionismus v nasi kuponove privatizaci rozhodujici roli. Jestli to byl sionismus jsem nedovedl odpovedet.

0 2
možnosti

Sionizmus je hnutí původně k cíli vytvořit Izrael a dnes když tak k jeho podpoře. Proto možná ten Netanyahu na kongresu. Jak souvisí Izrael a naše kupónovka? Když to u vás nejsou předsudky, tak z jakých faktů jste se k té souvislosti dopracoval?

2 0
možnosti

J75a84n 30J40e72l20í23n21e48k

11. 6. 2017 10:37

Je zvláštní, že mi připadá, jako by pan Mařák protokoly i Mein Kapmpf hájil. Vykládá je a komentuje tak, aby všichni pochopili, že mohou být pravdivé...

0 0
možnosti

Mýlíte se. Považuji se za tradičního liberála a vyznávám svobodu individua. Kolektivistické myšlenkové proudy jsou mně cizí, neuznávám odsun našich německých spoluobčanů na etnickém základě, stejně jako neuznávám Norimberské zákony. Z podobných důvodů neuznávám ani spiklenecké teorie, které ostatně vznikly v polovině minulého století v prostředí americké neonacistické sféry. Jejich provedení je navíc technicky nemožné.

1 1
možnosti
Foto

Nevím proč si nechcete připustit, že lidé mají chování podmíněno výchovou, rasou, náboženstvím a kulturou? Já bych si třeba nedovolil kecat do zvyklostí a způsobu života ani kanibalům z Papui či z jiné Afriky. :-D. Ať si věřím, žijí a hodují jak jim to vyhovuje. Ovšem do doby než budou chtít hodovat na mne nebo mých blízkých. A stejně to mám i s ostatními kulturami, náboženstvími, národy či jinými spolky. Já pán ty pán. Pokud se ale některé tyto "spolky" z nějakého důvodu začnou považovat za vyvolené a tím pádem nám nadřazené, a pak nás bez zábran vykořisťovát, parazitovat, měnit k obrazu svému nebo likvidovat, budu se prostě bránit. A nevím proč bych to neměl pojmenovat ač už jde o islámu nebo o židy. Musulmané jsou nižší inteligence, neskrývají své úmysly si nás podrobit a jdou na to fyzickou silou. Kdežto židé jsou naopak nadprůměrně inteligentní a dovedou si nadvládu získat lstí, a ještě se stavějí do role obětí a naší lidé jim skáčou na špek.

6 1
možnosti

To mluvíte o jakých spolcích? Kdo vás vykořisťuje a kde vidíte tu nadvládu?

0 1
možnosti

J42i23ř41í 34M80í13k74a

10. 6. 2017 22:51

Spojování Židů se spiknutím není myslím dnes ve hře, i když ano.. finančníci, banky jsou považováni za soustrojí onoho spikleneckého mechanismu.

Je pravda, že na podobných (konspiračních) tezích postavil Hitler své impérium. A proto bych bral vše s dostatečnou dávkou soli, když nějaký konspirační teoretik bude kromě slov navrhovat i změny nebo nějaké revoluce.

Musím ale dodat, že tady nejde jen o kontroverzní Sionské protokolys s nejasnou autenticitou.

Rád bych upozornil např. na zprávu "UNESCO: Jeho cíle a filozofie" od S. Huxleyho, prvního ředitele UNESCO po válce. Taktéž šlo o předválečného předního eugenika.

Nebo na publikace Římského klubu, které řadu tezí "Protokolů" sami veřejně uvádí ve svých klubových zprávách (Meze růstu, První globální revoluce, atd.). Například tam uvádí, že demokracie není všespásná a že v některých situacích nemusí volení zástupci být schopni zareagovat včas.

Jinými slovy - tyto a jiné publikace (dostupné všem veřejně, na stránkách UNESCO atd.) jistě drží obavy z malthusiánské konspirace naživu. Ostatně pan Huxley byl pro násilné sterilizace podřadných ras, které probíhaly nejpozději do roku 1981 v USA. A pak po válce psal o ve výše uvedené zprávě u nutnosti mezinárodní tolerance a rozpuštění státní suverenity (doslova píše, že se suverenita státu musí podrobit kompetně globální autoritě šíříci "common good"). Pak aby člověk nebyl paranoidní :)

3 0
možnosti
Foto

Tyto teorie není nutno nazývat konspiračními, toto označení je mediálním klušé, ke ke rerému se globální propaganda uchyluje vždy, když chce něco předem diskvalifikovat - aby si běžný tuctový čtenář spojil tyto myšlenky s něčím negativním. Ve skutečnosti jde prostě o normální teorie, které nejsou nijak tajné - je nutno je prostě dokázat nebo vyvrátit.

5 1
možnosti

Co je pro Vás globální propaganda? Vy snad Protokoly považujete za normální teorii?

0 0
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 1443x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik