Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J85a66n 86R57á53ž

31. 10. 2017 10:27

Nějak si nevzpomínám, že by nějakou politickou stranu, nejenom u nás, přivedl k vítězství ve volbách nóblesní politik, vyhovující kavárenskému pojmu "slušný".

A to je důvod, proč by měla ODS Fialovi poděkovat za dobře odvedenou práci a ponechat mu nějakou čestnou funkci. Ovšem nejprve musí vyřešit, koho na jeho místo, neb Klaus jun., ani brněnský Blažek, či Staňura nebo Udženija, by nebyli pro voliče "jedlí" i když každý z jiného důvodu.

0 1
možnosti
IS

I98g55o92r 15S44v69a31t93o78s

31. 10. 2017 6:52

Fialovi davam mesic maximalne dva. ODS je totiz stale stejna. Jeji kmotri sli do ilegality ale uz je to tam nebavi a vylezaji z der. Volby jsou o emocich. Ted “to hodili ODS” ti, kteri nechteli Babise a jeho EET, kontrolni hlaseni atd. A se skripenim zubu “zapomneli” na velmi nedavnou minulost ODS... az se spoji s dablem - peklem se jim odmeni a ODS bude zase na svych 6-7 procentech.

1 0
možnosti
KV

Pro mne (nevoliče ODS) by snad, možná získala ODS jakousi důvěryhodnost, kdyby se vzdala zastávání neplatičů daní a kdyby začala propagovat poctivé podnikání = tzn. vč. poctivého placení daní.

Dokud se budou ODSáci placení daní tak zarytě vyhýbat... tak... sorry, ale nikdy ani náhodou. Aby jedni daně platili a druzí se jim vysmívali (posmívali) - no kde to jsme? :-/ p. Fiala v tomto bodu žádnou změnu kurzu nepřinesl a dokonce ani nenaznačil (asi MOC dobře ví, čím by u svých členů a příznivců "narazil") Rv

0 1
možnosti
KK

V čem se ODS zastává neplatičů daní? 8-o

0 0
možnosti
JC

Pan Fiala nepochopil, že nestačí mít jen "dobrý program", ale také lidi, kterým věříme, že jej uskuteční. A to ODS bohužel nemá. Obávám se, že těch 11 procent je výsledek toho, že TOP09 se snažila jako "pravicová strana" nás nacpat do socialistické EU a tak pravicoví voliči vlastně neměli koho volit, proto ze zoufalství to hodili ODS.

1 1
možnosti
Foto

Bohužel jste si nevšiml, že ODS pod vedením politologa Petra Fialy, přestala být stranou euroskeptickou, jakou donedávna bývala. Fiala je pro členství v EU. Já jsem si volební program ODS přečetla a právě pro pár prvků, které by mě například připravili o mou práci, kterou za malý peníz poctivě vykonávám, jsem ji nevolila. Kromě toho ten bod, tak jak jej napsali, byl naprostým nesmyslem. Petr Fiala je akademik, továrny viděl snad jen v televizi.

0 0
možnosti
JC

Fiala léta žil z peněz daňových poplatníků. Kdyby vedl alespoň trafiku ...

1 1
možnosti

Jak by asi ODS nyní vystupovala, kdyby získala nikoliv 11, ale 21procent?

1 0
možnosti
BH

Zlodějská ODS do vlády opravdu nepatří.

0 4
možnosti
LV

Pravda, pro dva zloděje tam opravdu není místo. Jenom nevím, co ta prokletá ODS ukradla. Hlasy ve volbách?

3 0
možnosti
Foto

O74t69a26k16a45r 55S76e43k24l

26. 10. 2017 17:34

OK , jsem ódeesák , tedy -nečlen , leč dlouholetý sympatizant. Kritici vyčítají Fialovi jistou suchopárnost , akademičnost, snad i absenci charismatu.

Domnívám se , že ani charisma a přesvědčivost - které jsou ostatně víceméně vrozeny a nedají se natrénovat - nepřidají takovému Okamurovi či Babišovi relevanci a pravdivost mnoha jejich tézím , výroků.

Hitler , Stalin , Mao či Castro , potažmo Chavez - ti všichni měli charizmatu plnou zádel. Ovšem o správnosti a poctivosti jejich myšlenek to nic neříká. Prostě , byli mimoni , vlastně i zločinci !!!!

Takže : volme a podporujme ty naše "charismatické" vůdce , poctivé miliardáře a míšence , volající Čechy Čechům.

Míšenec - nemyslím to naprosto pejorativně , pouze konstatuji jistou paradoxnost konání T. Okamury.

5 0
možnosti

Pan Fiala se snaží působit seriózně, má plnou pusu "POCTIVOSTI" (jako Standa Gross UPŘÍMNOSTI), ale ve straně má pořád spoustu šmejdů z dob minulých. V krajích pořád vládnou koalice ODS+ČSSD, kteří pořád postupují podle starých pořádků. Dělat z ODS zásadovou "poctivou" stranu je poněkud předčasné...

2 4
možnosti
LV

Zas jich tam tolik nemá, ti největší hadi a chameleoni už dávno hlásají, že bude líp...

1 0
možnosti
VB

V74i95l14é55m 94B19a13r58á15k

26. 10. 2017 15:50

Souhlas, ale nějak to pan Fiala neumí prodat. Nikde neslyším proč. Takhle to Babiš může vykládat jenom jako spiknutí starých politických struktur proti jeho mesiášskému uskupení.

1 0
možnosti

Možná pan Fiala ani nerozumí svému zboží.

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik