Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P35a74v43e53l 23M24a54t12a62s

2. 11. 2017 10:26

Už dost dlouho jsem nečetl podobný blábol. Jak chce opilec Kalousek blokovat sněmovnu se šesti (sedmi?) poslanci??? Nota bene když už SPD a Piráti avizovali podporu Vondráčkovi!!!

0 0
možnosti
PG

P40a73v49e67l 71G20ö46t37z82e

2. 11. 2017 10:03

pan autor a i ostatni zapominaji, ze o protahovana Sobotkova vlada ma v sobe hnuti ANO. Cili rozhodne neplati, ze by se tim blokovala moznost byt ANO u moci, ANO uz tam davno je, to za prve. A za druhe, ja chapu, ze to asi ti co prohrali, nesou velmi nelibe a jsou nastvani, zejmena tedy asi na volice, To je jejich svate prave. Ale probuh, o jake tlaku Zemana s Babisem mluvite? Je to normalni povolebni vyjednavani a napriklad i Topolanek na CT24 uvedl, ze i on vidi hned nekolik moznosti sestaveni vlady. A ty moznosti tam jsou, ale kazdy, kdo deni sleduje tak dobre vi, ze sestaveni vetsinove vlady blokuji standardni strany, nikoliv hnuti ANO. Pokud strany dokola tvrdi, ze s hnutim ANO za zadnych okolnosti, tak to je pak tezky. Jak jsem poslouchal napr. profesora Fialu, tak ten by se asi radoval z nejake levicove vlady aby do ni mohl kopat, nez aby zatal zuby a pokusil se vyjednat maximum pro stredopravy program. Protoze o tom politika je. A Kalousek jako nejvetsi pravicovy politik, tak to necham bez komentare, to uz je teda hooodne hooodne pritazene za vlasy. Ja si nepamatuju zadny pravicovy krok, ktery kalousek opravdu prosadil.

0 0
možnosti
BM

Pan Kalousek, pokud práci pro občany myslí vážně a nedělá vše ku prospěchu svému, a nejenom on, by se měl zamyslet. Je skutečně to co dělám dobré pro republiku? Je skutečně to co dělám dobré pro občany této republiky? A jaký přínos má mé jednání pro rozvoj a blaho v této republice? Pokud si ani na jednu otázku nedovede odpovědět kladně je to známka toho že všem jenom škodí. A pak už se nabízí jen jedno řešení. Nechám na vás.............

0 0
možnosti
SB

Na Kalouska včera hodili síť a odvezli ho na psychiatrii.

1 0
možnosti
ZB

Tolik nesmyslů v jednom malém článku je opravdu umění, a autorovi se to povedlo. Označit Kalouska za pravicového politika je přímo geniální. Navíc za výborného pravicového politika. Kalousek není neoblíben, lidé jej chápou jako jednoho z největších korupčníků současné politiky. Tedy ti chytří.

10 3
možnosti
MT

No šak to je přesně to, proč sme cinkali kličema, né ?

1 0
možnosti
JL

Kalouskův plán už odmítli: Piráti, komunisti, STAN a lidovci... Ještě někdo zbývá?

7 0
možnosti
VPS

Pane Mařáku, nemám nic proti vašim konstrukcím.

Ale když nějaký BLB napíše, že občané ČR jsou " tzv. lid", tak to je u mne rozhodně přes čáru!!!

Vám by se jistě líbil fakt, že správné pro občany bylo pouze to, co schválil ÚV ODS!!!

7 2
možnosti
MM

Tzv. lid, tedy "lid", to je prostě jen taková moje reminiscence na komoušsko-totalitní časy minulé. Proto to tzv...

1 6
možnosti

Velmi rozumný názor. A Kalouskova výzva taky.Zeman s Burešem mohou ohýbat Ústavu, tak proč nepoužít stejnou protizbraň? Dále, příčinou Kňoural-Komplotova dosavadního neúspěchu je fakt, že s ním nikdo nechce do holportu. Což je legitimní a ani já, jeden hlas, bych nechtěl, aby mne moje strana spoluprací s ním podvedla. Kobliháři jsou netrpěliví, ale zde v diskusích měří dvojím metrem. Bohužel, myslím si, že Agrofert nakonec zlomí vítačské Smažky, protože ty se třesou na vládnutí, okamžitě naskočí Klidný Podraz, komouši to tiše podpoří a Japončík taky, kdykoli uvidí šanci získat politické body.

7 12
možnosti
JP

Kňoural = Kalousek ?

12 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik