Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Abych se přiznal, docela mne překvapilo, že zrovna tento text stále ještě "žije". Několik dní jsem blog nesledoval a věnoval jsem se jiným věcem. Tak dík, no, a tak...

0 0
možnosti
AK

Myslím si, že z načasování Topolánkovy kandidatury (až poté, co Okamura potvrdil, že kandidovat nebude) je jasné, oč ODS kráčí.

Tak jako kdysi pracoval tandem Topolánek - Dalík v rozdělení na hodný a zlý, tak dnes je Topolánek ten zlý, který udělá špinavou práci v tandemu Drahoš - Topolánek.

Jeho vlastenecká protiislámská rétorika je ještě vyhraněnější než by byla Okamurova a dává mu šanci odebrat hodně hlasů Zemanovi.

A to je také jistě jeho úkolem.

Že by se snad někdo s tolika aférami na kontě - považovaný za nejzkorumpovanějšího premiéra naší země - mohl stát prezidentem si jistě nemyslí ani on sám.

A až svůj - jistě dobře honorovaný - úkol splní, může nastoupit hodný Drahoš (ev.i jiný kandidát) a sklízet.

Možná není Topolánkova kandidatura příznivcům Babiše vhod, ale i pro ně je v ní něco pozitivního.

A to že tihle šíbři mají mimořádně dobře vyvinutý politický čich. Takže když jdou do boje s tak extrémními protiislámskými hesly, mohlo by to znamenat, že se vítr obrací a že je možné se dočkat i vzniku politického odporu proti islámské invazi do Evropy.

0 0
možnosti
MJ

Topolánek chce být presidentem, aby mohl pustit Dalíka na svobodu!!!!!!!!

0 1
možnosti
TN

to rukudáním vyloučil u senátora Czernina...můžete na něj nadávat jak chcete, ale sliby Topol nikdy neporušoval...

0 0
možnosti
PS

P35e38t10r 90S27k93á92c77e31l

7. 11. 2017 23:04

Že je známým politikem? Dodal bych nechvalně. Že pochybil u rodiny prokazuje, že neumí komunikovat. Přeci muž, kterému se rozpadne rodina, tedy ji neuřídí, nemůže ani řídit stát, vládu, Hrad. Nebo jsme tak klesli, že věříme někomu, kdo dvakrát zkrachuje a dáme jemu třetí nebo kolikátou šanci? To jsme zde již měli, prý se po roce 1993 "za pochodu" učili vládnout tomuto státu. Trochu drahé školné nám oni vystavili - vinou zmršené privatizace zkrachovaly světově proslulé firmy...Poldi, Tatra, Zetor, ČKD, Metra - mám pokračovat? Takže pokud chceme, aby se zase někdo někde učil, zvolte si ho. Ale nečekejte přeměny, logicky ti neschopní chlapci nejsou schopni nás z marasmu vyvést. Za 27 let se jim to podařilo dokonale a to byly sliby - do tří let je doženeme a tak. Jako bych slyšel jejich zdůvodnění - mysleli jsme to dobře, ale lidi dole to zmršili. Takto neúspěchy ve vedení státu na své "lidi" sváděli i funkcionáři jedné strany před rokem 1989. Někteří z ODS je svojí arogancí a nadutostí dokonce předčili. Čili, všichni k volbám a volit zdravým rozumem (jinotaj).

1 3
možnosti
TN

Vy máte pocit,že to tu posledních 27 let jde od 10 k 5? V tom případě mě moc mrzí, že se vám nedaří, tak s tím zkuste něco dělat... Váš život nevyřeší ani Bureš jako premiér, ani Zeman jako prezident, ani Topolánek jako prezident...

1 0
možnosti
Foto

J14i51ř68í 12T61o15m72á14š

7. 11. 2017 16:01

Konečně někdo, komu to můžu s čistým svědomím hodit.

4 0
možnosti
BM

Tak to už je všech absurdností koruna!

1 0
možnosti
PS

P80e61t65r 38S63k32á75c94e28l

6. 11. 2017 22:57

Přijdou možná další "koruny", pánové Paroubek, Nečas a Sobotka třeba ještě se přidají ke kandidátům. Tato tři s panem Topolánkem totiž spojuje jediné - chlapci, kteří neuřídili ani svoje rodiny, rozpadli se jim. Tak jak by asi mohli řídit tento stát. Logicky od šéfování našich vlád vypadli, pouze tajnůstkář pan Sobotka dokončil celé období. Ale jaké jsou za ním skutky? Zdravého rozumu a schopných mužů je nám třeba...R^

0 0
možnosti
TP

Potenciál 3 - 5 % má.

0 0
možnosti
JN

Možná o malinko víc, ale na druhé kolo bych to rozhodně neviděl.

1 1
možnosti
Foto

Konečně by se bratři Mašínové dočkali vyznamenání (a třeba i jiní teroristé).

A v úřadech a ve školách by visel tento portrét: http://img.ahaonline.cz/static/old_aha/big/09_11_19/02_topol_berlusconi.jpg

4 3
možnosti
MM

Zatím jsem si všiml, že všude nejvíce vyskakují okamurovci, voliči Zemana a komouši. Pro mne pohoda.

3 2
možnosti
JR

Otázkou je komu vezme hlasy...řekl bych, že spíše Drahošovi než Zemanovi

3 0
možnosti
MM

Kdo je jakýsi Drahoš?

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik