Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J47a77r61a 26R88a48n57k

15. 1. 2018 1:48

Muze mi nekdo vysvetlit, proc si vetsina z Vas mysli, ze je Zeman mistrny recnik?Jednak se ty pomale bonmoty nedaji srovnat s nicim, co kdy vyslovil nejaky Adenauer, Kennedy, Trudeau a dnes i Macron a mlady Trudeau....vzdyt jsme diky tomuhle postkomunistickemu komunismu stale 100 metru za ostatnimi. I v te diplomacii, Milos jezdi prevazne do Moskvy a nebo na ruskym lobbistou zaplacenymi vylety do Recka, je to ostuda a to velice rychle starnouci a upadajici.

1 0
možnosti

Z podstaty moderní informační doby vyplývá, že většinu "připojení do Sítě" má ta inteligentní, mladší a vzdělanější elita a ne ti penzisti staří senilové, sedláci a dementi.

(teda - s výjimkou starších lékařů, že)

Zvonka to vyzerá, že ta smršť nenávisti bude směřovat většinově od elit směrem z Prahi na Moravu a do domovů důchodců, naopak

nemá jak.

1 2
možnosti
Foto

8-ouž zase zvonka vyzeráte???

4 0
možnosti
Foto

R^,,Zeman je mistrný řečník" Tím bezesporu je, jakož i mistrný improvizátor, ale i stratég. I on ovládá teorii chaosu, ovšem nikoli jen teoreticky, ale i prakticky, a to velice. Co se na jeho soupeře ,,vyvalí", to těžko predikovat. Proti M.Z. se bude užívat osvědčená metoda gramofonové desky+další vývoj v parlamentu. Je to však schopen ustát a je si toho vědom. Naivita mnohých, že i kdyby M.Z. prohrál, se něco změní, je pak až bezbřehá. Na tom mnozí i staví, ovšem i M.Z. to ví. A počítá s tím a má to dopředu promyšlené v mnoha tazícha daleko dopředu;-)

2 1
možnosti
Foto

Nemyslím si, že je Zeman až tak skvělý řečník. Nechci jej podceňovat, ale jeho připravené bonmoty jsou stylově a obsahově minimálně dvacet let vyčpělé. Každý jeho proslov je plný chyb, manipulací, polopravd a lží. Jejich mediální síla je v tom, že jsou zákeřné. V minulé volbě také jeho soupeře nenapadlo, že až na takovou lživou a sprostou úroveň je schopen zajít. Teď už je na to jistě pan Drahoš a převážná část jeho voličů připravena. Zeman nemá už čím překvapit. Ocitl se na dně, utopen ve vlastní špíně. Smutný pohled na dříve inteligentního, leč veskrze podlého chlapa.

9 0
možnosti
Foto

Máte dobrou fantazii, jen co je co říct.

2 2
možnosti
Foto

Pokud k nějakým debatám v ČT a na Primě skutečně dojde, tak si Zeman namaže Drahoše na chleba. Jak to ovlivní konečný výsledek si netroufám odhadovat, nicméně si myslím, že pravdu mají sázkové kanceláře, které tipují výhru Drahoše

3 1
možnosti
Foto

Ten, kdo musí tajit své názory, není správným kandidátem na prezidenta.

3 1
možnosti
Foto

Jak to, vždyť Vy a Vaši spoluzemanovci tvrdíte, že žádné názory nemá! Tak jak by je mohl skrývat? ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

J81a95r36a 27R34a86n97k

15. 1. 2018 1:57

To ze souhlasite s panem Hermankem bylo jasneRv

1 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik