Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou média, kteří nestojí za pozornost, jejichž informační přínos a hodnota je na úrovni slepičího kdáku.

PL mezi ně jednoznačně patří.

3 0
možnosti
Foto

;-DR^ Jinak tleskám všem, kteří bojují proti propagandě propagandou. Ono se to totiž neliší, a tam je onen ,,detail":-P

4 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi , že jasná lež neprojde jako Fake News. Vemte si kolik lidí je u nás stále přesvědčeno třeba o tom, že Skripala otrávili Angličani. Prostě baští obyčejnou ruskou lež jen proto, protože pochází z Ruska. A o tom to je.

4 1
možnosti
Foto

Stejně tak by ti druzí mohli tvrdit, že prozápadní trolové baští západní lži jen proto, že pocházejí z USA, GB etc.

4 2
možnosti
PB

P63e33t27r 88B57u53r95i93a55n

21. 10. 2018 2:48

I žák páté třídy pomocné školy lehce pozná, že Pavel Novotný v tom klipu tančí pod úhlem minimálně tří profesionálně nastavených kamer, tedy že o žádnou chycenou momentku se nejedná. Pokud toto někdo zveřejnil jako fakt, je naivní. Pokud takovouto naivitu vy musíte vyvracet, potom jste na stejné úrovni jako on. A co se týče Novotného, je to sám o sobě bulvárně zmatený ještěr, od kterého bych takové chování spíše čekal, a ne že ne.

4 0
možnosti
PJ

P25e43t62r 83J30í33l16e42k

21. 10. 2018 2:45

Šiřitelé různých videí si dělají vizitku sami o sobě. V současné době stále vozí ŽLUTÉ tanky na Ukrajinu, ( Kamufláž na nich je určena pro boj v pouštích), občas ještě projede emigranty ověšený vlak do Chebu a vůkol trati má tropickou vegetaci. Jednou jsem jim napsal, že událost na videu, údajně z 15 března je nesmysl, neboť den den v onom městě ještě nebyly olistěné stromy, a obleční lidí neodpovídá zimnímu počasí, který tam onen den bylo. Nastala zuřivá reakce, mimo mnoha sprostých nadávek jsem byl označen za vlastizrádce....

5 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 25,22
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik