Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... proti invazi druhově cizích vetřelců brojí v českém parlamentu japonsko-český míšenec, per definitionem ztělesněný symbol přistěhovalectví a rasového úpadku ... Koukám, pán je rasista.

0 0
možnosti

Platilo, platí a nejspíš i nadále platit bude, že filozof má sice jasný vhled, ale lid chce to své nesložité, tedy emoce, bitky, dryáky. A Klaus má k filozofii daleko a k lidu blízko

0 0
možnosti

Chcete říct, že jeho projevy (obdobně jako Babišovy) mají ve své populistické formě k "lidu" blízko, že?

1 0
možnosti

Okamuru nemusím, měl zůstat u turistiky, ale není jediný obchodník s politikou - někdo má migraci, jiný boj proti exekucím, nadnárodním firmám atd. Ani on nemůže popřít migrační tlaky, ale v podstatě jako Babiš říká - Česko má mít jedinečné právo určit koho na území vpustí, ať formou občanství, azylu, na dočasnou práci atd. Ne Brusel. Jste jiného názoru? Nebo jako TOP - no když dostáváme ty dotace tak bychom se měli "revanšovat" - nějaký ten desetitisíc také vzít ...

6 0
možnosti

1. Všiml jst si, že se v citovaném příspěvku nelíbí ani ANO?

2. Kdo navrhoval za TOP "měli bychom se revanšovat a nějaký ten desetitisíc převzít"? Kdy, kde?

3. Moc by mně zajímalo, jak by těch pár "vyvolených" ty pohraniční hory ubránilo (po té popisované apokalipse). Vy to víte?

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik