Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doporučil někomu nějaké špatné pivo, po kterém dotyční dostali srajdu a teď se mu za to mstí?

Neměl by si už pořídit ochranku?

Neměl by to někdy nahrát na mobil a hned poté volat benga?

Otázky se kupí, odpovědi nikde.

0 0
možnosti
Foto

Není mi zcela jasné, proč se právě Jakl stal oním fackovacím panákem. To samé platí o "komunistovi" Dolejšovi nebo o nijak konfliktním Sobotkovi.

0 0
možnosti
Foto

Chudák Jakl. Ač jsem odpůrcem fyzického násilí, položme si (pro jistotu v duchu) záludnou otázku: a nezasloužil si to? ;-D

1 4
možnosti
PK

Souhlas, vždy si vzpomenu na zmlácení Dolejše či režiséra Svobody, kteří patřili spíše k měkčím vyznavačům své víry,

1 0
možnosti
MS

Já proti rvačkám nic nemám, ale měly by to být rvačky jeden na jednoho bez použití nástrojů. To je bohužel v dnešní době utopie.

Nějaké řeči, že násilí do civilizované společnosti nepatří jsou jen projevem obyčejného pokrytectví. Násilí máme v sobě zakódované jako jakákoli jiná zvířata a nějaké řeči, že se od zvířat odlišujeme jsou opět jen plané řeči ve světle historických událostí. I příslušníci civilizované společnosti házeli handicapované ze skály, nebo topili v řece, mučili vězně, zabíjeli.....

Ale znovu opakuju to násilí by mělo být za férových podmínek - bez přesily, bez nožů atd... Ale každý má na věc jiný pohled.

0 0
možnosti
PK

A to když by Dolejše nebo Svobodu zmlátil jenom jeden, tak je to o.k.?

1 0
možnosti

J21a84k85u71b 13Š18o85l44c

31. 5. 2019 14:10

Nemá se to, ale může si za to sám, viďte?

1 0
možnosti
PS

Jako že má jiný názor? V něčem s ním též nesouhlasím, ale kdo vztáhne ruku na druhého spolu-občana, tak to nemá po roce 1990 v hlavě srovnané...

0 0
možnosti
JF

J92a46r65d55a 97F79i61š25e94r

31. 5. 2019 13:49

Pokud je to pravda, pak to určitě není dobře. Ale tahat do toho "sluníčkáře" je pěkná podlost. A vůbec nejhezčí je,když Kováčik hřímá v PS o toleranci k jiným politickým názorům. Oni za jiný politický názor popravovali, ničili lidem životy, a teď budou oni, největší demokraté vyzývat k toleranci. Kdyby to nebyla taková hrůza,Tak by to bylo k smíchu. Mně se ale v tu chvíli chtělo zvracet. To je skoro tak, jako by nás Hitler vyzýval, abychom milovali Židy.Rv

0 1
možnosti
SB

Jak to čtu, tak přiléváním oleje do ohně je podle vás i to, když politik trvá na dodržování zákonů.

Zákony o tom, kdo smí vstoupit na území států Schengenu, jsou totiž stále v platnosti. Když Okamura, Jakl, Wilders, Le Pen, Orbán nebo třeba Salvini odmítají udělat ze svých zemí veřejný průchod nebo veřejné cílové shromaždiště, tak to není přilévání oleje do ohně nenávisti, ale trvání na stále platných zákonech, které jsou sice zvysoka ignorovány, ale nikdo je nezrušil.

8 1
možnosti
JK

J29i57r75k13a 92K18o82r29n

31. 5. 2019 13:40

Ani první ani tento druhý případ, kdy ho jen někdo strčil ve dveřích, nešetří policie, proč asi?

1 1
možnosti
JZ

Ano, pravda svatá. Násilí kvůli odlišným (jistě nejen politickým) názorům do společnosti nepatří a doufejme, že už v této zemi nikdy nikdo nedostane přes hubu, pokud to nebude v nutné sebeobraně nebo za účelem záchrany života třetí osoby.

1 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik