Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Frustrát Klaus musí cítit, že většina protestujicich vnímá dosnes absenci Václava Havla jako ztrátu. U vědomí toho, že on, stejně jako současný president , nikdy nebude vzpomínán a ctěn tak, jako je Václav Havel. Tolika lidmi a tak, jak tomu je. Frustrace z tohoto faktu může vést i ke ztrátě soudnosti.

3 2
možnosti
Foto

Vaše přímočará a lakonická odpověď může být překvapivá. Ne však pro mne. Možná pro ty, pro než sen přichází z Kremlu a od Žluté řeky.

0 1
možnosti

V. Klaus je znechucen dnešní velmi vydařenou demonstrací v Praze. Musí se s tím smířit včetně toho, že jeho popularita jde u občanů nezadržitelně ke dnu;-D;-D

2 1
možnosti

On je sám pan Klaus jaksi zhrzený a zneuznaný. Jak kdysi hájil svobodu, dnes je pevnou součástí proruské hnědé internacionály proti svobodě. Ruským agentem asi není, to Kalousek přehnal. On jenom Rusům dělá užitečného idiota. Demonstranti placeni nebyli. Profesor ekonomie, a takhle se nechá zmanipulovat hlupáky. Co si pak o něm myslet?

3 2
možnosti

Pan Klaus má přece s demonstracemi své zkušenosti.

Jednak s těmi předlistopadovými - kdy seděl doma a ani nedutal

Pak s těmi listopadovými, kdy se odvážil z povzdálí sledovat jednání OF, aby se posléze vyšvihl do křesla ministra.

A nesmíme zapomenou na to posarajevskou, se zcela zdrchanou Lívijí, čtoucí srdceryvný dopis synátora, velebícího otce a oplakávajícího jeho bebí.

Všechny ostatní již pořádali "neukojení" politici, zúčastnil se buď "řvoucí dav", nebo dav "zmanipulovaný" a v poslední době (zřejmě nová myšlenka - poučení od odborářů) "zaplacení" účastníci "zdarma dovezení" ze všech koutů. Samozřejmě: nejdřív se mu nelíbily jako vládci a později jako fandovi proruských politiků.

(Samozřejmě - je otázkou, nakolik je fandění povinné.)

4 2
možnosti

Mě připadá a připadal VK svými názory konzistetntní a každý ať si vebere z jeho dialogu co považuje za nutné. Vás zajímá jeho názor na demonstrace, mě nikoliv, mě zajímal názor na Trikolorů a jako vždy s něčím souhlasím a naopak. A podsouvat mu zahleděnost do Ruska, to je bez komentáře..;-D;-D;-D

7 3
možnosti

Přesně tak. S něčím s ním souhlasím, s něčím méně, s něčím vůbec. Ale to je snad v demokracii normální nebo se mýlím?

7 0
možnosti

Ten člověk už dávno ztratil veškerou soudnost.

6 2
možnosti

Měl nějakou? (Zejména co jeho osobně se týká.)

2 2
možnosti
Foto

Václav Klaus je lhář!

5 4
možnosti

bravo....takto zde diskutuje pan Polický a nyní i vy ...novodobí hrdinové vstávají...;-D;-D;-D

6 1
možnosti

Vážený pane, zdravím vás z České republiky. Jízdné demonstrantů je placeno částečně ze státního rozpočtu, protože jízdné je některým skupinám obyvatelstva dotováno . To, co řekl Václav Klaus starší přesně odpovídá tomu, co se u nás děje. Dokonalá analýza.

8 2
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik