Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Do voleb více než mnozí se právem obávali, kam s Babišem to jdeme. Tušili, kam. Rým napovídá možná směle.

Přesto té chvály je, domnívám se, více než zaslouženě. To stává se, když odeznělý strach vnímání reality zkreslí tak, že senzory nejsou dost bdělé.

Já cítím stále z této vlády odér, jehož příčinou je nejeden morální dluh, jenž s časem, jak to bývá, mění se již v puch.

0 0
možnosti
JR

J61a25n 67R53á64ž

28. 12. 2023 19:22

Přiznávám, že ač se mi článek jevil při prvním přečtením jako zdařilá ironie, tak po druhém jsem si začal myslet, že to autor snad myslí i vážně. Za ironii a jestli je to vážně myšlená chvála Fialy

2 0
možnosti
DR

Náhodou, jako recese je to o tom Fialově blábolení moc dobré.

1 0
možnosti
MC

Použil bych nadpis "Zbytečný projev premiéra Fialy". Vše již bylo vysloveno téměř každého dne ve veřejnoprávní televizi za peníze občanů, kteří si za ně přejí řádné informace a nekličkovat tak, aby volič selského rozumu prokoukl, že si nezvolil pravicovou, ale levicovou vládu dotací a pravdy zla.

4 2
možnosti
Foto

J45i67ř10í 97K65i18n68d22l

28. 12. 2023 20:47

Pro mě a mé kamarády zbytečný nebyl. Chválili jsme jej. I když by se spíše k obveselení hodila hatlamatilka guru mnoha lidí Babiše. To by byla šmakuláda. Jak říkal náš profesor na češtinu jsou lidi jejíž inteligence nedosahuje výše psa foxteriéra tak těm se projev Fialy nelíbí. Není určen pro tento typ lidí

3 9
možnosti
JP

Souhlas, ale...v zahraniční politice super (Ukrajina), doma však jedna velká bída - možná stamilióny zbytečných dotací, opatrnictví, aby nikoho nerozhněvali, ústupky lékařům, a pak podivné a nelogické škrty. Velký vliv lobbistů a neskutečné rozhazovačné řádění lidovců pro své zájmové skupiny. Niedermayer je možná náš nejvzdělanější a jazykově nejvybavenější europoslanec. To , že "nebučí" s naším proti všemu novému remcajícím stádem mu dalo hanlivou nálepku. Díky tomuto stádu jsme promarnili minimálně 10 let a stali jsme se energetickým skansenem. Manko v obnovitelných zdrojích konstatuje i současná vláda, stejně jako zaspání v dostavbě jaderných bloků.

2 1
možnosti
JV

Zahraniční politika není jen Ukrajina.............

3 1
možnosti

Souzním s adorací současné vlády Petra Fialy, protože je to první vláda, která se jednoznačně postavila proti ruské agresi, kterou zjevně Putin zahájil třetí světovou válku po desetiletí trvající desinformační hybridní válce, kterou si připravoval svět na jeho porobení. Fialova vláda je první vláda, která usiluje postavit hráz proti amorálnosti přechozích vlád, která vyvrcholila érou slovenského estébáka Bureše.

Pouze pravda a úcta k druhému člověku mohou uchránit naši liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

Jen nevím, co Vám udělal Niedermayer, nemusím ho, ale tolik bych proti němu nehoroval! Jsou tu mnohem nebezpečnější figury vstřícné k Putinovu agresivnímu ruskému imperialismu!

7 22
možnosti
JV

Fialův koaliční svaz, míru hráz.....

17 6
možnosti
JK

Na erupce geniálního humoru tady máme pana Pokorného!

3 4
možnosti

Obávám se, že ten váš výpotek nebyl jen výronem radosti.

5 3
možnosti
AL

Škoda, kdybyste na tom ještě trošku zapracoval, mohla být ta ironie aspoň trochu zajímavá, když už ne vtipná.

11 4
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,93
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik