Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč by nemohl bodrý Slovák s dojetím vzpomínat na svou vládu v Češku? Zejména, když ZASE neuspěl na Slovensku u soudu. Proč by se k tomu nemohl chtít zase vrátit? A vládnout i v Praze? Proč by skryté nemohlo být konečně zjevné? ANOfert se po volbách stane hegemonem a jeho majitel protektorem.

Konečně se mu splní sen.

3 0
možnosti
Foto

Nejspíše jo. Přitom Andrášův pradědeček Ádám Bábiš byl ještě moc slušný člověk, pracoval v nedalekém Vág-Újhely jako panský dráb.

0 0
možnosti
MM

Dosáhli jsme famózního výsledku!!....v presidentských volbách jsem prohrál jen o milion hlasů.

14 0
možnosti
Foto

Respektuji to, protože to bylo v souladu s partajní hierarchií. Předseda ZO porazil řadového člena KSČ.

6 0
možnosti
Foto

Pane Mařáku, z diskuse je zřejmé, že zavděčit se všem se Vám nepodařilo. Jako by Váš článek postrádal onu tak potřebnou "vyváženost". Vy, když píšete o sjezdu ANO, píšete skutečně o sjezdu ANO. Jako byste nemohl ztratit i pár slov o podobné akci jiného politického subjektu, a to bez ohledu na to, že se třeba právě nekoná. A třeba si i něco vymyslet. Třeba, že předseda oné strany sebekriticky přiznal, že byl vůči ANO dlouhodobě nespravedlivý a jeho činnost hodnotil ze svého hanebně subjektivního hlediska, a proto rezignuje na funkci předsedy a dává jí k dispozici.

Už v minulosti se objevily názory o potřeba vyváženosti v televizních debatách a o nutnosti spravedlivě dát prostor všem:

Ve smyslu "Jednou Žid, jednou esesák".

Možná by to chtělo více citlivosti k těm, kteří , ač se to podle nich dnes nemůže (míněno zřejmě, že nesmí) , přesto překonávají svůj strach, a vstupují na nebezpečnou půdu tohoto veřejného prostoru, aby upozornili na příkoří, jakému musí čelit nejsilnější politický subjekt, jehož pouhá tříska v oku je mu vyčítána. Pouhá tříska (!), zatímco u jiných jsou ignorovány okázale macaté trámy, a to jak ty již toxický trouchnivějící, tak ty novější i nejnovější.

A stačilo možná jen pár slov na závěr. Možná jednou větičkou ulahodit těm, kteří si zoufale přejí v oponentech ANO vidět ty ztroskotance kňučící nad svými zpackanými životy.

Například: "Nemusí být z hnutí ANO každý povinně nadšen, ale výsledek sjezdu je další ranou do vazu zavistivcům, kterým zatemňují mysl Babišovy miliardy a předstírají jiné pohnutky k jeho bezostyšnému pronásledování."

8 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Herdo, nejsem novinář a píši jen své subjektivní názory. Toť vše. Z podstaty věci je tedy jasné, že nemusí být politicky a ani jinak vyvážené, nejedná se o relevantní informaci, ale o blog.

2 0
možnosti
Foto

Na neštěstí pro Babiše ne všichni důchodci jsou dementní.

Vašek

21 0
možnosti
Foto

Rovněž jsem byl překvapen jedním rebelem ze skupiny oddaných. Je jen škoda, že nevíme, kdo to byl a jak by si to tedy představoval, když slovo předsedy - jakkoli pitomé či jen náhodně vygenerované - je zákon.

Už to, že se pan Babiš obětoval a navzdory svému slibu se opět - samozřejmě s těžkým srdcem a proti svému přesvědčení - uchopil toho těžkého kormidla k lepším zítřkům nás všech.

Mě je to sympatické.

V roce 2011 řekl, že do politiky nepůjde a přesto šel. V roce 2013 prohlásil, že bude teda jen jedno volební období a už je tam třetí. V roce 2021 řekl, že nebude chodit do Parlamentu - žvanírny a je tam pečený vařený a nebýt Okamury, tak vede v délce monologů.

Prostě - je to ten správný leader pro dnešní dobu, pravdomluvný, obětavý a čestný.

Mějme ho rádi, bude líp.

23 1
možnosti
ZD

Není nad ten klid v duši když ti, které jeden volí, dělají jen ty správné kroky a vedou národ tím jediným správným směrem a veškerá kritika se po právu snáší jedině na opozici. Ta si to zaslouží, tam je miliardář a univerzální hromosvod všeho.

3 10
možnosti
DR

Aspoň to zhruba se 100 delegáty zvládli ani ne za den. Až budou pro změnu "volit" modroptáčníci zase Fialu, tak se s tím jejich sjezdem ústředního výboru a plamennými projevy budou roztahovat celý víkend.

8 7
možnosti
Foto

Aby Babiše v příštích sněmovních volbách porazili, bude třeba vytvořit šestikolku.

10 2
možnosti
ZD

Do vlastních se podívat bojíte a denně vám servírují plnou náruč témat, ale do těch co nevolíte se budete hrdinou navážet. Hrdina všedního dne.

6 7
možnosti
Foto

Asi takto: Nechal jsem hlasovat svoje auto a zvolilo si mě za řidiče.

15 0
možnosti
Foto

Geniální přirovnání hodné voliče Fialy.

9 12
možnosti
Foto

Pobavil jste mě. Jak jsou na tom "nesenioři" s myšlením je vidět ve znalostních soutěžích. Tady se jejich texty hemží hrubkami. Na rozdíl od retardovaných seniorů však nevolí hloupého Babiše, ale geniálního Fialu s jeho stejně obdařenou suitou.

10 4
možnosti
ZD

Vystihl jste neširoké mantinely autora. Ty mu ovšem nebrání v tom, aby se navážel tam, kde se to může. Třísku v oku ANO vidí.......

9 1
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik