Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Politici si stěžují, že společnost je rozdělena, a vydávají se za její jediné možné sjednotitele. Přitom neopomenou využít žádnou příležitost k tomu, aby společnost dále roztříďovali, štěpili a rozdělovali. V případě daného protestu to dělali velmi důkladně. Rozdělili nás na ty, kdo prý v zásadě bezdůvodně protestují, a ty, kdo kvůli protestu nevinně trpí. Další dělení probíhalo mezi těmi, kdo chtějí protestovat loajálně (čtvrteční blokáda hranic), a na ty, kdo protestují nezdvořile (pondělní blokáda v Praze). V rámci této druhé skupiny byli proti sobě stavěni ti, kdo odjeli krátce po poledni, a ti, kdo odjeli až vpodvečer. U prvé ze skupin byl živen podivný dojem, že se jednalo o farmáře, kteří rázně ukončili akci hned poté, co zjistili, že blokáda v Praze nebyla míněna na podporu vlády.

Skvělé. Důkladně rozdělit a problémy neřešit. Co lepšího si můžeme přát?

1 0
možnosti
PB

Zemědělci protestují proti Green Dealu, který podepsal největší producent z nich. Protestují u vlády, která s tím nemá nic společného.

Protestují za české výrobky na amerických traktorech John Deer za 5 míčů místo na Zetorech za 1,5 mio. Protože si je koupili za peníze EU, proti které protestují také.

Protestují proti zemědělské politice vlády a EU a vede je ten, kdo od jmenovaných pobírá největší dotace na zemědělství.

Už jenom chybí, aby se k nim přidali Rusové s protestem proti válce a příznivci Palestinců s odporem proti terorismu.

4 6
možnosti
JP

Naprostá neznalost věci o našem zemědělství může být omluvou, o Green dealu však nikoliv.

5 1
možnosti
PB

P97e64t84r 38B43u67r22i53a90n

18. 2. 2024 19:07

V této demonstraci nebudou zemědělci, kteří se jí zúčastní, o nic menší demagogové, vyděrači a kašpaři jako zelení fanatici, kteří se lepí k silnicím.

10 5
možnosti
PZ

Poté co pan Jandejsek vystupoval na Václaváku s Rajchlem za plyn z RF, a strašil nedostkem potravin a vysokými cenami tak je jeho zájem o zemědělce jen dalším pokusem o zviditelněníJo a také byl zemědělským expertem Trikolory, je to zgruntu apolitický tvor

20 4
možnosti
PZ

STS Chvojkovice-Brod asi slušnej oddílVy traktoristo

1 0
možnosti
JB

J38i34r36i 54B55o30r

18. 2. 2024 18:00

Protestovat nejednou traktoristi ale zemědělci. Vy v tom ale asi nerozpoznáte rozdíl.

2 0
možnosti
Foto

Dva zemědělské svazy veřejně odmítly svoji účast na stávce z důvodu, že je stávka politická, kde nejde o zájmy zemědělců. Stávkují ti nejbohatší ze zemědělců, kam léta plynuly miliardové dotace.

13 2
možnosti
RK

Hezký. Ale tihle zemědělci nejedou do Prahy, ale k hraničním přechodům. Tihle se od těch pražských většinou distancovali a s profesionálním odborářem dezolátem Duškem nechtějí mít nic společného.

7 2
možnosti
LH

Dufek nebo Dušek, hlavně že Vás znalí borci plusují.... profesionální

3 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik