Martin Mařák

Judaismus, křesťanství a islám, abrahámovský trojboj

28. 05. 2017 21:39:56
Rád bych s tím něco udělal, ale nevím co, oni se tu prostě nacpali, vyplnili veškerý prostor a s těmi jejich trojjedinými vnitřními problémy mně lezou na palici.

Nejdříve bych asi měl začít u toho, kdo jsou to ti abrahamisté. Na biblického Abraháma navazují a respektují ho všechna tři monoteistická náboženství jediného Boha se třemi různými proroky, Mojžíšem, Ježíšem a Mohamedem, tedy judaismus, křesťanství a islám. Toto trojjediné bratrstvo jejich jediného Boha se mezi sebou stále mlátí sekerami do hlav, trvá to již stovky let a je to únavné, otravuje to všechny ostatní, kteří nejsou v jejich trojjediném bratrstvu.

Rád bych s tím něco udělal, ale nevím co, oni se tu prostě nacpali, vyplnili veškerý prostor a s těmi jejich trojjedinými vnitřními problémy mně lezou na palici. Kdyby tu abrahamisté nebyli, žilo by se nám jistě krásně. I když, kdo ví, ti ateističtí Marx komunisté také napáchali hromady hrůzy. Těžko říct.

Oproti oficiální doktríně si myslím, že svorníkem mezi východem, západem a severem Evropy byli a jsou Keltové a Vikingové, jejich tradice, nikoliv křesťanství vzešlé z jihu od národů semitských. Tam jsou podle mne naše kořeny a tam je podle mne i naše budoucnost. Keltové byli na Moravě, dostali se přes Německo, Alsasko a Francii až do Bretaně, no a odtud přes moře ještě dál. Tři tisíce lét zde bydlí Keltové, zpívá bretaňský bard Alain Stivell ve fláku Iroise:

video //www.youtube.com/embed/eEQKVAlhzWo

Autor: Martin Mařák | karma: 17.95 | přečteno: 758 ×
Poslední články autora