Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že některá skupina chce zůstat anonymní chápu. Ale za co Žluté vesty demonstrují už snad 2 měsíce ? Co přitáhne 50 000 lidí každý týden ? Je tu velký prostor pro novináře, aby zjistili, co vlastně žluté vesty chtějí - jen odložení daně z benzínu to asi nebude. A jestli tato konkrétní zpráva je fake news nebo ne - za něco Ti lidé bojují a své mluvčí a vůdce si jistě najdou.

0 0
možnosti

Oficiální stanoviska Žlutých vest tak, jak byly odeslány tisku koncem listopadu minulého roku, jsou probrány na mém webu:

https://martinmarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=694615

Další oficiální požadavky, tedy čtyř stránkový dopis ze 3.ledna skupiny kolem nejvlivnějšího vůdce ŽV Eric Drouet máte celý tady:

https://vzor60.rajce.idnes.cz/zlute_vesty/

Ani v něm a to je nejaktuálnější oficiální vyjádření hnutí, není nic o frexitu a odchodu Francie z NATO. Je plný revolučních komoušovin o fiskální politice a hlavně o RIC, což je referendum občanské iniciativy.

1 0
možnosti

To je nadělení!

Už ani ten úderný protiruský fanatismus nezabírá.

Hoaxy, nepřátelskými plátky, "fake newsy" apod. se to v článku jen hemží a pořád málo nebo nic. Soukmenovci pořád nechtějí naskočit a karmovat a chválit a poplácávat po zádech.

Nebude to asi tím, občane Mařáku, že se vézt na populární protiruské vlně je trochu málo na napsání dobrého a tím pádem úspěšného článku? Držím palce ať se to povede a místní partička vás vezme mezi sebe, ale pochybuji, že jako sobě rovného.

:-)

0 4
možnosti

Kolik fejků, aniž byste o tom věděl, Jste dnes opsal Vy?

1 1
možnosti
  • Počet článků 141
  • Celková karma 27,68
  • Průměrná čtenost 1443x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik