Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V tom zmatku se už neumím vyznat. Jediné co mi z toho vyplývá je, že vstup do EU je jednosměrka.

0 0
možnosti

... jj, hrozivý mumraj ... :-)

0 0
možnosti

J83i42r85i 73T74i55c93h30y

8. 9. 2019 16:19

Je jasne, ze EU to chce Britum silne znemoznit, aby si nahodou nekteri nemysleli, ze to budou opakovat. V Britanii same se odchod ztizil, protoze nejen odpurci odchodu, ale i zmekcilim a pomateni priznivci se neodhodlali k raznemu kroku.

3 4
možnosti

A jak to ta EU dělá? To má svoje "agenty" v britském parlamentu?

0 0
možnosti
Foto

Moc se mi líbilo to, co Boris Johnson uslyšel v ulicích města Leeds: "Máte být v Bruselu a vyjednávat, no a Vy si tady a v parlamentu jen hrajete ty Vaše hry. Co tady děláte v Leeds? Vždyť máte být v Bruselu...":

Boris Johnson už v podstatě dělá předvolební kampaň místo toho aby se pokoušel o změnu dohody s EU. On se snad domnívá, že se mu podaří něco prosadit na onom summitu s EU 17.října. To už bude pozdě na to, aby všech 27 zbylých států to zvládlo schválit. Německá kancléřka Merkelová to Johnsonovi v létě řekla, že pokud se má nějaká změna dohody ještě schválit, tak se to musí dojednat ještě do konce září.

Ono není ani zcela jisté, zda zbylé státy EU budou vůbec souhlasit s dalším odkladem brexitu. Francie se zdráhala schválit už předchozí odklad a teď se francouzský představitel vyjádřil, že "přece nebudeme každé tři měsíce schvalovat odklad brexitu". Takže se může stát, že představu schválenou tento týden britským parlamentem nakonec shodí se stolu EU a nikoliv Boris Johnson.

1 0
možnosti

:-).......prostě....EU se rozhodla, že kdyby to bylo pro VB v čele s královnou. velmi solidním demokratickém státě moc jednoduché, tak by se to mohlo zvrhnout v řetězovou reakci, protože některé státy mají té EU s hvězdnými platy politiků v ní a vymýšlení hlupot, plné zuby!

Proto ta tvrdost a maximálně jim to znepříjemnit aby ev. další rebelanty odradili! R^R^R^

4 5
možnosti

Koneckonců VB definitivně skončí v EU a jak to tam probíhá mě vůbec nepřekvapuje....;-D

2 1
možnosti
Foto

Zdá se, že EU se od Britů dále již za nos vodit nedá. Mluvčí EU řekla, že pokud Britové požádají o další (už třetí) odklad Brexitu, tak k tomu musí udat dobrý důvod. Předsedové vlád 27 EU zemí musí žádost od odklad jednomyslně schválit. Co je dobrý důvod, bude moci být posouzeno, až když bude položen oficiální žádost. Doposud však Británie nepředložila žádné konkrétní návrhy.

Zdroj:

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/brussel-uitstel-brexit-alleen-met-goede-reden/ar-AAGQPYR?ocid=spartanntp

Jsem moc zvědav, jak to dopadne.

1 2
možnosti
Foto

Vtipně napsáno:

"Moudří představitelé matičky národů EU dobrotivé, tedy nejvyššího ideálu vývoje lidské civilizace a zároveň naděje pro lidstvo, řekl bych, doposud ani za tři roky stále netuší, co ty "bezprizorní děti" v té Velké Šaškánii pořád přesně chtějí."

Zdroj: https://martinmarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=727237

Politici bez vize chtějí jen klaunit, šaškovat a bojovat o moc.

2 1
možnosti
Foto

Dodrbaná EU sleduje dodrbaný brexit a nám klesá čelist i naděje na zlepšení tohoto dodrbaného světa.

("dodrbaný" račte nahradit slovem dle své libosti, neboť zde to nejde):-)

8 0
možnosti

nějaká to slovíčko mě napadlo ... je mi jasné, že tady by opravdu, ale opravdu neprošlo

0 0
možnosti
  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik