JR

J42a19n 50R45á66ž

27. 2. 2024 16:05

Velmi rozumně napsaný článek.

Přiznám se, že jsem volby do EU Parlamentu dosud ignoroval, ale naprosto děsivá rozhodnutí linoucí se z orgánů EU v poslední době mne přinutily ke změně přístupu k volbám a letos volit půjdu.

Vyberu si kandidátku, jejíž členové svým veřejným vystupováním mi dají co možná nejdůvěryhodnější záruku:

1) Že budou v EU Parlamentu hlasovat pro opatření, která učiní z vnější hranice nepropustnou hráz pro všechny, kdo nemají platné vízum opravňující k pobytu v některém členském státu EU nebo už při vstupu důvěryhodně neprokáží, že mají právo na azyl.

2) Že sami podají návrh nebo budou hlasovat za přijetí rozhodnutí, kterým se zruší Green Deal v plném rozsahu a pro přijetí soboru opatření, která budou směřovat k zásadní revizi klimatické politiky EU

3) Že nepodpoří žádný návrh, který by směřoval k omezování názorové svobody občanů a suverenity rozhodování parlamentů členských zemí , včetně zachování práva každé členské země vetovat jakékoliv rozhodnutí orgánu EU, se kterým nesouhlasí.

Takže Fabrice Leggerimu bylo už v roce 2019 jasné, že Johansonová je fanatická eurokráva, ale ještě tři roky dělal to, co si přála....

To je asi tak v kostce to, na čem dojíždí Evropa a EU. Jsou to korumpující výše platů jejích zaměstnanců. Radši budou dělat to, s čím nesouhlasí a co je evidentně nesprávné, než aby opustili místo, kde jim platí tak, že nikde jinde to už nepřehodí, byť by byli v oboru sebelepší(jakože stejně nejsou)

LJ

Zajímavé je, že nikoho z těch moudrých nenapadlo, že by to chtělo zvýšit porodnost v Evropě.

IV

I29v62a57n 26V45a71n14k92o

26. 2. 2024 14:45

nezmysel... preco by sa pocet ludi mal stale len donekonecna zvysovat ? to je nejake perpetum mobile ?

  • Počet článků 143
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1422x
Mám rád knihy, kytary, hudbu, vikigskou, keltskou a slovanskou mytologii, stromy, byliny a hory. Ve volném čase se hudbě i věnuji coby Umwurf.

Můj oficiální YouTube kanál:

https://www.youtube.com/@umwurf

Seznam rubrik